Σύμμαχος της επιδερμίδας κατά την εμμηνόπαυση η νέα Neovadiol με δείκτη SPF 50 της Vichy

Η εμμηνόπαυση αποτελεί ένα φυσιολογικό στάδιο στη ζωή μιας γυναίκας  και αντιπροσωπεύει το 1/3 της ζωής της. Εντούτοις, επιφέρει μία σειρά αλλαγών-διαταραχών στον οργανισμό, οι οποίες, με τη σωστή φροντίδα, μπορούν να επιβραδυνθούν και να βοηθήσουν στην καλή συντήρηση των οργάνων που επηρεάζονται από την διακοπή της εμμήνου ρύσεως.

Σημαντικές είναι οι επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα της οποίας επιταχύνεται η γήρανση. Το δέρμα χάνει την πυκνότητά του και γίνεται ορατά πιο θαμπό ενώ το περίγραμμα αλλοιώνεται.

Για την αντιμετώπιση των δυσάρεστων επιπτώσεων της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα της γυναίκας η Vichy πρωτοπορεί στην επιστημονική γνώση που σχετίζεται με τις ορμονικές μεταβολές και την επίδρασή τους στην επιδερμίδα. Με περισσότερα από 20 χρόνια κλινικής έρευνας σε περισσότερες από 1.200 γυναίκες στην εμμηνόπαυση, η εταιρία έχει στη φαρέτρα της την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας NEOVADIOL σχεδιασμένων για κάθε στάδιο της εμμηνόπαυσης. 

Στο πλαίσιο της συνεχούς έρευνας και προσπάθειας για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην επιδερμίδα κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης, η Vichy παρουσιάζει την νέα Neovadiol Κρέμα Ημέρας Σύσφιξης & Μείωσης Κηλίδων με δείκτη προστασίας SPF50.

Πρόκειται για την την 1η κρέμα με SPF50 για την μετεμμηνόπαυση, με ενεργά συστατικά υψηλής δερματολογικής αξιολόγησης και δράσης κατά των κηλίδων.

Η νέα κρέμα  διορθώνει τις ρυτίδες, μειώνει τις κηλίδες και βελτιώνει την ελαστικότητα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας την περίοδο της μετεμμηνόπαυσης.

Ο μοναδικός συνδυασμός δερματολογικών συστατικών, όπως το Προξυλάνιο (Proxylane), το εκχύλισμα Κάσσιας, το Υαλουρονικό Οξύ, τα Ωμέγα 3-6-9, η Νιασιναμίδη (Β3) σε συνδυασμό με τον δείκτη προστασίας SPF 50 και οι Χρωστικές Μαργαριταριού, εξασφαλίζουν στην επιδερμίδα:

  • αύξηση της σφριγηλότητας και πυκνότητάς της
  • λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • θρέψη και καταπράυνσή της
  • διόρθωση και πρόληψη των κηλίδων
  • άμεση διόρθωση του τόνου της.