Τα αντηλιακά της Vichy «ντύνονται» με τις vintage δημιουργίες της Nidodileda

Η γνωστή εταιρία καλλυντικών  Vichy, ιδιαίτερα δημοφιλής για τα αντηλιακά της προϊόντα που αξιοποιούν τη δύναμη της τεχνολογίας NETLOCK και των αντιγηραντικών ενεργών συστατικών, συνεργάζεται για άλλη μία χρονιά με το με το ελληνικό fashion brand Nidodileda και μαζί υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι με ένα μοναδικό καλοκαρινό πουγκί (summer pouch) της αντηλιακής σειράς Capital Soleil.

 

H Σειρά Capital Soleil UV-Daily

Η αντηλιακή σειρά Capital Soleil UV-Daily της  Vichy περιέχει μοναδικά εμπλουτισμένη σύνθεση με δερματολογικά συστατικά, για προηγμένη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή ανθεκτική στο νερό, προσφέροντας αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας.

Το ελληνικό brand Nidodileda

Η Nidodileda (Nido di Leda) ιδρύθηκε το 2013, από τη σχεδιάστρια του brand, Τόνια Μητρούδη. Η φιλοσοφία της Nidodileda βασίζεται στη διαχρονική αισθητική που τείνει στο άχρονο χωρίς να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας. Η Nidodileda αισθητική ενώνει τις εμπειρίες του παρελθόντος με τα όνειρα του μέλλοντος, ανεπιτήδευτα και προσφέρει μια vintage μποέμ αίσθηση, βασισμένη έντονα στην αλληλεπίδραση της ίδιας της σχεδιάστριας Τόνιας Μητρούδη με τον κόσμο και τις διαφορετικές κουλτούρες του, εφαρμόζοντας τις αρχές και τις πρακτικές της κυκλικής οικονομίας. Είναι αυτό που ονομάζεται από το brand  ‘’GYPSET PHILOSOPHY’’.

Η συνεργασία  της  Vichy με την Nidodileda αναδεικνύει τη συνδυαστική δύναμη των δύο brands, προσφέροντας τα μοναδικά προϊόντα Vichy , «ντυμένα» με την ιδιοσυγκρασιακή vintage feel αισθητική της Nidodileda, για την προστασία του δέρματος μας αυτό το καλοκαίρι.

Πηγή έμπνευσης για το καλοκαιρινό πουγκί (summer pouch) αποτέλεσε η νέα SS24 συλλογή FULL MOON  της Nidodileda. Όπως πολύ γλαφυρά ανέφερε η ιδρυτής και Creative Director του fashion brand Nidodileda, Τόνια Μητρούδη, «Η φάση του δικού μας φεγγαριού, αυτού που προβάλλει στον καλοκαιρινό ορίζοντα, ολοκληρώνεται με το γέμισμα της Πανσελήνου. Με αυτό το φως ολοκληρώνεται η καλοκαιρινή συλλογή FULL MOON, ξετυλίγοντας την δική μας φετινή ιστορία μέσα από τις δημιουργίες μας, που διηγούνται τη συνειδητή ολοκλήρωση. Αυτή η ιστορία φωτίζει και την συνεργασία μας με την Vichy για δεύτερη χρονιά, για την δεύτερη ολοκληρωμένη φάση μας.»

Το summer pouch μπορούμε να το προμηθευτούμε στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής και να απολαύσουμε ένα λαμπερό καλοκαίρι με την προστασία της Vichy.