Το Dettol σπρέι 2 σε 1 για ένα απόλυτα ασφαλές καλοκαίρι!

Tags

Το Dettol, ο σταθερός σύμμαχος στην υγιεινή προστασία για πάνω από 88 χρόνια, πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά μας αλλά και στις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις με το νέο καινοτόμο Dettol αντισηπτικό σπρέι χεριών και επιφανειών 2 σε 1 που καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες μας ειδικά στις δραστηριότητες εκτός σπιτιού, διατηρώντας αναλλοίωτη την ισχυρή κληρονομιά γύρω από το όνομα του.

Με το νέο Dettol αντισηπτικό σπρέι χεριών και επιφανειών 2 σε 1 μπορούμε να μένουμε ασφαλείς όλη μέρα, καθώς μετακινούμαστε στο σπίτι, προς τη δουλειά ή όταν ταξιδεύουμε προς τον καλοκαιρινό μας προορισμό. Χάρη στη μικρή του συσκευασία είναι κατάλληλο για να χωράει στην τσάντα μας και με την ειδική σύνθεσή του μπορεί να εξουδετερώσει το 99,9% των βακτηριδίων και των ιών. Επιπλέον, το νέο Dettol σπρέι 2 σε 1 έχει πολύ ευχάριστο άρωμα και είναι κατάλληλο τόσο για την υγιεινή των χεριών μας όσο και για την απολύμανση των επιφανειών, ενώ εξουδετερώνει και τον SARS-CoV-2.

Το Dettol συνεχίζει να καινοτομεί με προϊόντα, τα οποία συμβάλλουν ώστε οι άνθρωποι να ζουν την κάθε τους στιγμή με περισσότερη ασφάλεια, υγεία και ξεγνοιασιά και παραμένει σταθερό στην αφοσίωσή του για την προστασία όλων μας!

 

 

 

 

 

ADMAN