Δράσεις αγάπης από την ΜΕΒΓΑΛ για την αντιμετώπιση της πανδημίας!

Τις κρίσιμες αυτές ώρες, που ο κορονοϊός κυριολεκτικά «περιφέρεται έξω από την πόρτα μας», είναι επιτακτική ανάγκη να δράσουμε υπεύθυνα -ο καθένας από την πλευρά του- για την άμεση και αποτελεσματική βοήθεια και την προστασία των συνανθρώπων μας. Μ’ αυτές τις σκέψεις και η ΜΕΒΓΑΛ, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων, (η πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα) συμμετέχει ενεργά στις προσπάθειες για τον περιορισμό της πανδημίας.

Αντιλαμβανόμενη τις επείγουσες ανάγκες που έχουν προκύψει στην ιατρική και επιστημονική κοινότητα η ΜΕΒΓΑΛ προχώρησε σε δωρεά εργαστηριακού εξοπλισμού στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Ιατρικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στο συγκεκριμένο τμήμα του Α.Π.Θ. λειτουργεί το εργαστήριο αναφοράς του κορωνοϊού, που έχει αναλάβει το απαιτητικό έργο της ανάλυσης των δειγμάτων για τα πιθανά κρούσματα COVID-19 όλης της Βόρειας Ελλάδας.

Η Διευθύντρια του εργαστηρίου, καθηγήτρια Μικροβιολογίας, κα ‘Αννα Παππά, τόνισε ότι η εν λόγω πρωτοβουλία της ΜΕΒΓΑΛ είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αυξάνει κατά 30% τη δυναμικότητα, ώστε να εξετάζονται περισσότερα δείγματα σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα οι εργαζόμενοι της ΜΕΒΓΑΛ, σε μία ανθρωπιστική κίνηση, προσφέρουν αίμα συμμετέχοντας σε εθελοντική αιμοδοσία.

 

 

 

 

 

 

 

https://octenisept.gr/proionta/octenisan-wash-lotion/

 

 

 

 

 

https://www.helenvita.com/anti-wrinkle