Το Greece Race for the Cure® είναι εδώ, διαδικτυακά!

-

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» μας προσκαλεί στις 1, 2 και 3 Οκτωβρίου να συμμετάσχουμε, όπου κι αν βρισκόμαστε, στη μεγαλύτερη digital διοργάνωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη και να διαδώσουμε μαζί του τα σημαντικά μηνύματα για την πρόληψη, τη θεραπεία, την αλληλοβοήθεια.

Χωρίς εκκίνηση και τερματισμό, χωρίς τον μαζικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, αλλά με την ουσιαστική και συμβολική σημασία της, οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή, να λάβει το συλλεκτικό μπλουζάκι, να τρέξει ή να περπατήσει, όπου επιθυμεί, και να μοιραστεί τη συμμετοχή του στα κοινωνικά δίκτυα, ενισχύοντας τα προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Δηλώσεις συμμετοχής
  • Οι εγγραφές για το digital Greece Race for the Cure® 2021 πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά.
  • Το αντίτιμο για την συμμετοχή μας είναι 6€ και περιλαμβανει το συλλεκτικό t-shirt της διοργάνωσης.

 

Παραλαβή υλικού

Μπορούμε να παραλάβουμε το υλικό για τη συμμετοχή μας από το σημείο παραλαβών, Ηπείρου 11, Αθήνα, 2ος όροφος, από 6/9/2021 έως 8/10/2021, Δευτέρα - Παρασκευή, 10πμ - 6μμ. Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα για αποστολή του υλικού, αποκλειστικά εντός Ελλάδος, με χρέωση παραλήπτη.

 

#RFTC2021

Το τριήμερο 1, 2 και 3 Οκτωβρίου θα είναι αφιερωμένο στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Μπορούμε να συμμετάσχουμε μόνοι ή με παρέα, κάνοντας την καθιερωμένη βόλτα μας στο πάρκο της γειτονιάς μας, 45 λεπτά στον διάδρομο του γυμναστηρίου ή όποια άλλη διαδρομή επιθυμούμε να αφιερώσουμε στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σημασία έχει η συμμετοχή.

Δεν ξεχνάμε φυσικά να τραβήξουμε φωτογραφίες ή βίντεο από τη συμμετοχή μας και να τα μοιραστούμε με το «Άλμα Ζωής» από:

 

Το πρόγραμμα του digital Greece Race for the Cure®

Παρασκευή 1 & Κυριακή 3 Οκτωβρίου δίνουμε διαδικτυακό ραντεβού στη σελίδα του Συλλόγου «Αλμα Ζωής» στο Facebook με ένα ενημερωτικό webinar για τον καρκίνο του μαστού, προγράμματα wellness, μουσική, χορό και άλλες εκπλήξεις!

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2&3 Οκτωβρίου, εφόσον οι οδηγίες για την πανδημία το επιτρέψουν, μπορούμε να συναντηθούμε με τις εθελόντριες από το «Άλμα Ζωής» στο Ζάππειο που ετοιμάζουν μια ενδιαφέρουσα έκθεση περιπτέρων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και εκπλήξεις από τους χορηγούς της διοργάνωσης.


Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα. Μένουμε συντονισμένοι!

 

Δήλωση Προέδρου «Άλμα Ζωής»

Σχετικά με το φετινό Greece Race for the Cure® η κυρία Παρασκευή Μιχαλοπούλου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» δηλώνει: «To Greece Race for the Cure® είναι και πάλι εδώ, για 13η συνεχή χρονιά, προσαρμοσμένo όμως στις ειδικές συνθήκες. Στις  1, 2 και 3 Οκτωβρίου σας προσκαλούμε να φορέσετε το μπλουζάκι του αγώνα και να τρέξετε ή να περπατήσετε όπου και αν βρίσκεστε, ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Το Race for the Cure
® είναι ένας συμβολικός αγώνας, είναι μια γιορτή για τη ζωή και με τη συμμετοχή μας συμβάλλουμε όλοι στη διάδοση σημαντικών μηνυμάτων όπως είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση, η ισότιμη πρόσβαση στη βέλτιστη θεραπεία και αποκατάσταση, η επανένταξη και η αλληλοβοήθεια.
Ταυτόχρονα, ο αγώνας μας είναι η κινητήρια δύναμη για την υλοποίηση προγραμμάτων με στόχο την πολύπλευρη στήριξη των γυναικών με καρκίνο μαστού, καθώς και την ενημέρωση του γενικού πληθυσμού για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.
Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικτυακή γιορτή για τη ζωή, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.
Γιατί μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού».


Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση: www.greecerace.gr

 

 

 

 

 

 

 

https://www.helenvita.com/anti-wrinkle

 

 

 

 

 

 

 

 

https://octenisept.gr/proionta/octenisan-wash-lotion/